[GTranslate]


Verblijfsvergunning aanvragen

Verblijfsvergunning aanvragen: tijdrovend, stressvol en complex

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Verblijfsvergunning rechtsbijstand maakt de kans van slagen groter

Een verblijfsvergunning aanvragen wordt door veel mensen als een tijdrovende, stressvolle en complexe procedure ervaren. Naast dat de benodigde documenten moeten worden verzameld, is het belangrijk dat u aan alle voorwaarden voldoet. Bij Dependable bieden we u graag juridische bijstand in dit proces. Onze juristen zijn ervaren en betrokken en weten precies wat u moet doen om de procedure zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Wij kijken graag met u mee en voorzien u van een passend advies. Zo zorgen we er voor dat u aan alle voorwaarden kunt voldoen en zorgen we er voor dat de benodigde documenten correct en volledig zijn.

De verblijfsvergunning rechtsbijstand maakt de kans dat uw aanvraag wordt goedgekeurd een stuk groter. Daarnaast besparen we u veel tijd, stress, geld en moeite door de procedure van u over te nemen. U kunt zich hierdoor volledig richten op uw werk of uw privé leven. Is uw aanvraag voor een verblijfsvergunning niet goedgekeurd door het IND? Neem dan gerust contact op met onze juristen voor een persoonlijk advies. Wij leggen u graag uit waarom uw aanvraag is afgekeurd en wat uw mogelijkheden en kansen zijn. Zo is het misschien mogelijk om bezwaar te maken tegen de beslissing. 

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Plan een intake bij de verblijfsvergunning advocaat

Voor meer informatie kunt u verder lezen op onze website of direct contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Daarnaast bieden we de optie om een gratis intake te plannen op ons kantoor in Amsterdam. Hier kunt u in alle rust uw verhaal vertellen en kennis maken met ons en onze manier van werken. Wij nemen de tijd om u van een advies te voorzien en te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. Ook zit u na de intake nergens aan vast. Voor vragen of om een intake in te plannen bereikt u ons via de e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier.

Wij staan voor