[GTranslate]

Vreemdelingenadvocaat Amsterdam

Wat is een vreemdelingenadvocaat Amsterdam?

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Dependable: vreemdelingen advocaat Amsterdam

Een vreemdelingenadvocaat Amsterdam helpt u bij het aanvragen van een verblijfsvergunning. Is uw aanvraag afgekeurd? Ook dan kan de vreemdelingenadvocaat u helpen. De advocaat buigt zich namelijk graag over het dossier en kan u voorzien van een betrouwbaar en professioneel advies. Als u zich wilt laten naturaliseren tot Nederlands burger, kan de advocaat u helpen. Het is verstandig om een advocaat in te schakelen omdat u op deze manier zeker weet dat alles volgens het boekje gebeurd. De kans dat uw aanvraag goedgekeurd wordt is hierdoor groter. Het scheelt u bovendien veel tijd, geld en stress als u deze ingewikkelde taak uit handen geeft.

Dependable is een betrouwbare en ervaren vreemdelingen advocaat Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanvragen van verblijfsvergunningen en visa. Daarnaast helpen wij u als uw aanvraag is afgekeurd of als u zich wilt laten naturaliseren. Onze werkwijze is oplossingsgericht en resultaatgericht. Wij maken u wegwijs in de Nederlandse wet- en regelgeving en maken zelfs de meest complexe zaken eenvoudig en overzichtelijk voor u. Dankzij onze hulp kunt u zich richten op zaken die écht belangrijk zijn zoals uw gezin of werk. Uiteraard helpen we niet alleen u, maar ook uw gezinsleden aan een verblijfsvergunning of visum.

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Eerste intake bij de vreemdeling advocaten Amsterdam

De eerste intake bij onze vreemdeling advocaten Amsterdam is geheel gratis en vrijblijvend. Op ons kantoor in Amsterdam bespreken we graag uw zaak en de mogelijkheden. Wij vertellen u meer over ons en onze werkwijze. U krijgt bovendien de tijd om al uw vragen te stellen en informatie in te winnen. Wilt u direct een afspraak maken of wilt u graag een vraag stellen? Neem dan contact op met de Dependables. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de telefoon en WhatsApp. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen of ons een e-mail sturen. Wij zullen u zo snel mogelijk een antwoord sturen.

Wij staan voor