[GTranslate]

Onze Dependables

Ontmoet onze founder

Lean on us, dat is ons motto!

Mijn naam is Davina Sarpong. Met jarenlange professionele ervaring en een academische achtergrond in Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit (NL) en Int. Humanitarian Law aan de University of Pretoria (ZA) besloot ik om Dependable op te richten.

In mijn omgeving merkte ik dat voor veel mensen juridische vraagstukken onduidelijk en gecompliceerd zijn.

Ik ben een gedreven jurist die meer dan 100% gaat voor een zaak. Wij streven ernaar het proces te vereenvoudigen, zodat u minder stress en zorgen hebt. Ik heb gekozen voor dit beroep om mensen te helpen en om een gids te zijn in de juridische jungle.

Bij ons weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.
3789
Afgeronde zaken
4
Dependables

Lean on us

Bij ons is niets te klein, raar of onbelangrijk. Heeft u een brief ontvangen die u niet helemaal begrijpt of weet u niet hoe u er het best op kunt reageren? Heeft u een boete waar u het niet mee eens bent? Al onze diensten zijn afgestemd op de verschillende fasen van uw vraagstuk.

"Iedereen moet zijn of haar recht kunnen behalen!"

Mijn naam is Michela Pittaluga. Ik heb mijn bachelor Rechtsgeleerdheid en master Privaatrecht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik bij verschillende advocatenkantoren gewerkt als juridisch medewerker en tevens heb ik mij ingezet als vrijwilliger bij de Kinder- en Jongeren Rechtswinkel Amsterdam.
Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen in Nederland zijn recht kan halen en begrijpt waar hij of zij recht op heeft, ook als het een kwetsbaardere doelgroep betreft. Dat is tevens ook wat ik zo mooi vind aan de doelstelling van Dependable: het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpbaar maken! Is er nou iets waar wij je mee kunnen helpen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zetten ons heel graag voor meer dan 100% voor je.

"Ook zij die geen juridisch achtergrond hebben, moeten hun rechten ten volle kunnen benutten!"

Mijn naam is Shariva Main. Ik heb mijn de opleiding Notarieel recht afgerond aan de Radboud Universiteit. “Wie ben ik? Ik ben een gedreven persoon die altijd 100% gaat voor mijn doelen en ook een 110% voor uw doelen. Ik wil als jurist en aankomend advocaat leken helpen het recht beter te verstaan. Ook zij die geen juridisch achtergrond hebben, moeten hun rechten ten volle kunnen benutten. Ik wil de persoon zijn die jou daarbij helpt. In mijn omgeving merkte ik dat voor veel mensen juridische vraagstukken onduidelijk en gecompliceerd zijn. Mijn missie is dan ook om zo veel mogelijk mensen bij te staan en te helpen op welk gebied dan ook. Ik vind het heel leuk dat ik onderdeel ben van het team van Dependable om zo alle theorie die ik al die jaren op gedaan heb in de praktijk te kunnen brengen.
Vertrouwen
Als vertrouwenspersoon zijn wij verplicht tot geheimhouding (alles wat u aan de juridische medewerker toevertrouwt blijft geheim). Wij doen aan kwaliteitsbewaking en voldoen aan de normen (vastgelegd in de Kwaliteitstoets Rechtshulp) van de Nederlandse Orde van Advocaten.
Expertise
Al onze Dependables zijn universitair opgeleid en hebben minimaal drie jaar ervaring.
U staat centraal
De cliënt staat centraal. Dit houdt in dat gestreefd wordt naar hoogwaardige juridische kwaliteit, maar ook met snelheid en efficiency en het laag houden van kosten voor de cliënt.
Ethiek
Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van sterke, langdurige relaties door goede communicatie en eerlijkheid.

Vanaf het eerste consult vertrouwde ik Davina, zij nam mij mee in de opties die ik had en adviseerde mij op basis van wat het beste bij mij past. Davina is professioneel en ook heel gemakkelijk qua omgang.

Cases

Onder druk gezet door werkgever.

Warice B. werd een beetje onder druk gezet door haar leidinggevende. Warice B. was namelijk een tijdje ziek door onjuiste medicatie. De leidinggevende had haar ziekte-uren verrekend met vakantie-uren. Dit mag absoluut niet! Daarnaast dreigde hij haar weer beter te melden de week erop terwijl Warice B. onder geen enkele mogelijkheid in staat was om te werken. Dit is zelfs bevestigd door haar arts. Toen Warice B. contact met ons opnam, hebben wij direct actie ondernomen. Door middel van een brief wezen wij de werkgever op de rechten en plichten van Warice B. De werkgever heeft nu alles rechtgetrokken.

Onterechte factuur.

Felix P moest bijna 1500 euro aan een sportschool betalen. Felix P. had zich een aantal jaar geleden ingeschreven met een maandelijks opzegbare contract. Felix P. had na 4 maanden opgezegd en was daarna ook niet meer komen sporten. De opzegging was op de een of andere manier misgegaan. Felix P. bleef dan ook facturen ontvangen maar betaalde deze facturen terecht niet. Toen Felix P. zag dat het openstaande bedrag inmiddels zo hoog was geworden en op het punt stond om doorgezet te worden naar een deurwaarder, trok Felix P. aan de bel. Dependable heeft namens Felix P.. een kwijtschelding verzocht. Dit is natuurlijk gelukt en Felix P. is weer schuldvrij!

Eindelijk gelukt!

Georgina B. heeft een 22-jarige zoon. Ze probeert al bijna drie jaar een verblijfsvergunning voor haar zoon te krijgen, helaas zonder succes. Ze was hopeloos en besloot contact op te nemen met Dependable. Dependable beoordeelde al haar documenten en adviseerde Georgina B. in haar beste opties. Nadat wij opnieuw een aanvraag voor haar zoon ingediend hadden, werd de aanvraag opnieuw afgewezen. Dependable ging vervolgens in bezwaar tegen het besluit. Twaalf weken later ontving Georgina B. goed nieuws. Haar zoon heeft nu een verblijfsvergunning en Georgina B. is gelukkiger dan ooit!