Immigratie advocaat Amsterdam

Schakel een immigratie advocaat Amsterdam in

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Oplossings- en resultaatgerichte immigratie advocaten Amsterdam

Een verblijfsvergunning aanvragen is tijdrovend en complex. Daarnaast is het belangrijk dat u alle documenten goed invult en weet welke wegen te bewandelen. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Schakel dan een immigratie advocaat Amsterdam in. Het juristenteam van Dependable heeft veel ervaring met het aanvragen van verblijfsvergunningen en de naturalisatieprocedure. Wij maken de procedure eenvoudig en overzichtelijk voor u, bijvoorbeeld door zaken op een begrijpelijke wijze uit te leggen en u te helpen met het invullen van de documenten. De kans dat uw aanvraag wordt goedgekeurd wordt op deze manier aanzienlijk groter.

Onze immigratie advocaten Amsterdam werken oplossings- en resultaatgericht. Ook als uw aanvraag is afgewezen kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden. Wij voorzien u altijd van een persoonlijk en eerlijk advies. Ook kunnen we helpen met bezwaar maken tegen de beslissing van het IND. Doordat wij veel ervaring en kennis hebben, kunnen we u een betrouwbare en volledige service bieden. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen als u voor een gezinslid of werknemer een verblijfsvergunning wilt aanvragen. Wij zorgen voor het papierwerk, terwijl u zich volledig kunt richten op uw overige werkzaamheden.

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Gratis intake bij de advocaat immigratierecht Amsterdam

Op onze website vindt u veel informatie over ons en onze diensten. De beste manier om kennis te maken met onze advocaat immigratierecht Amsterdam is echter door een intake in te plannen. Een intake vindt plaats op ons kantoor in Amsterdam en is gratis en vrijblijvend. Zo kunt u rustig al uw vragen stellen en ontdekken of onze werkwijze past bij uw wensen. Om een afspraak te maken voor een intake of om een vraag te stellen kunt u direct contact met ons opnemen. U bereikt het team van Dependable via de e-mail, telefoon, WhatsApp, social media of het contactformulier op de website.

Wij staan voor