[GTranslate]

Rechtsbijstand abonnement voor particulieren en ondernemers.
Al uw juridische zaken goed geregeld.

We zijn een groep juristen met jarenlange ervaring en passie voor het vak. Wij staan voor rechtvaardigheid en eerlijkheid. Hoge kosten zouden niemand moeten weerstaan om rechtshulp te zoeken. Met ons rechtsbijstand abonnement helpen ervaren juristen van Dependable u om op te komen voor uw recht. Snel, betrouwbaar en goed.
U kunt ons onbeperkt bellen voor juridische hulp!
Particulieren

Een juridisch conflict kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld als je een product koopt dat niet goed blijkt te zijn, een geschil met je werkgever of als u per ongeluk schade aanbrengt. Met ons rechtsbijstand abonnement helpen onze juristen u om uw recht te halen.

ZZP

Als zzp'er kan je met juridische conflicten te maken krijgen. Bijvoorbeeld met je opdrachtgever of als je te maken hebt met een onbetaalde factuur. Onze Juristen staan voor je klaar.

Klein bedrijf

Ben je een startende ondernemer en heb je personeel in dienst? Onze Juristen staan voor je klaar om je te helpen met arbeidscontracten en overige juridische vraagstukken.

In-House jurist

Uw In-House jurist mag u altijd bellen met juridische vragen of als u gewoon even wilt sparren op het zakelijk vlak. Wij lezen uw contracten na en adviseren u voor het tekenen. Wij treden tevens voor u in onderhandelingen. Wij nemen alle juridische obstakels weg, u hoeft zich alleen nog maar zorgen te maken over hetgeen waar u goed in bent. Het ondernemen.

Ons rechtsbijstand abonnement is iets voor u als u:

Geen hoge juridische kosten wilt.

Frequent een juridische vraag hebt.

Graag een stevig en goed team van juristen achter de hand wilt hebben.

Vriendelijke en vertrouwde ondersteuning wilt.