[GTranslate]

In-house jurist rechtsbijstand abonnement

V.a. € 150,00
Onbeperkt hulp van de juristen van Dependable bij grote en kleine juridische conflicten voor een vast maandelijks bedrag.

Zakelijk rechtsbijstand abonnement

Grote bedrijven hebben vaak hun eigen bedrijfsjurist of zelfs een team van juristen in dienst. Natuurlijk is dit niet voor iedereen te doen. Dat betekent niet dat juridisch advies/hulp voor hen niet even belangrijk is. Daarom biedt Dependable u een In-House jurist. We zitten niet bij u in het pand, maar we zijn wel even dichtbij en nog belangrijker, betaalbaar!

Uw In-House jurist mag u altijd bellen met juridische vragen of als u gewoon even wilt sparren. Wij lezen uw contracten na en adviseren u vòòr het tekenen. Tevens treden wij voor u in onderhandelingen. Wij nemen alle juridische obstakels weg, u hoeft zich alleen nog maar bezig te houden met hetgeen waar u goed in bent, het ondernemen.

De wet-en regelgeving verandert regelmatig. Als ondernemer is het bijna onmogelijk om dit bij te houden. U hoeft dat ook niet meer te doen met een In-House jurist. Wij handelen alle juridische zaken af en zorgen ervoor dat u up-to-date bent met nieuwe wetten voor zover het van toepassing is op uw bedrijf. U bepaalt zelf hoe vaak en wanneer u uw In-House jurist wilt inzetten.

Alle voordelen even op een rijtje:

Wat is inbegrepen in het abonnement?

01

24H service

Uw zaak wordt direct opgepakt en binnen 1 werkdag ontvangt u informatie over de vervolgstappen. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent!

02

Persoonlijk contact

Er is altijd een Dependable telefonisch, per email of whatsapp beschikbaar voor u.

03

Altijd up-to-date met recente wetgeving

Wet- en regelgeving verandert regelmatig. Als ondernemer is het bijna onmogelijk om dit bij te houden. Dat hoeft nu niet meer!

04

Vaste jurist

U hebt altijd maar één aanspreekpunt. U kunt uw jurist altijd bellen met juridische vragen of als u gewoon even wilt sparren

Wil jij je nooit meer zorgen maken over juridische zaken?

Laten we praten

Bedankt voor uw interesse in ons Inhouse Rechtsbijstand Abonnement. Graag plannen wij een persoonlijk gesprek met u in om uw aanvraag te bespreken.