[GTranslate]

Klein bedrijf Rechtsbijstand abonnement

€ 69,- excl. btw
Onbeperkt hulp van de juristen van Dependable bij grote en kleine juridische conflicten voor een vast maandelijks bedrag.

Zakelijk rechtsbijstand abonnement

Elk overeenkomst die u tekent brengt verplichtingen en aansprakelijkheden met zich mee. Deze verplichtingen stapelen zich op. Weet u altijd waarvoor u tekent?

Wat doet u als de tegenpartij zijn verplichtingen niet nakomt? Heeft u klanten die uw facturen niet (willen) betalen? Heeft u een conflict met uw opdrachtgever? Welke opties heeft u dan? Heeft u een vergunning aangevraagd en is deze geweigerd? Of stel nou dat de tegenpartij u, om wat voor reden dan ook, voor de rechter wilt slepen, wat dan?
Alle voordelen even op een rijtje:
U krijgt geen juridische hulp als u het conflict te laat meldt, of als de zaak geen redelijke kans heeft op slagen. Ook bij opzet en reeds bestaande conflicten krijgt u geen juridische hulp. Voor sommige conflicten gelden ook nog specifieke uitsluitingen. Deze vindt u per conflict in de algemene voorwaarden. Voor Engels klik hier.

Wat is inbegrepen in het abonnement?

01

24H service

Uw zaak wordt direct opgepakt en binnen 1 werkdag ontvangt u informatie over de vervolgstappen. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent!

02

Persoonlijk contact

Er is altijd een Dependable telefonisch, per email of whatsapp beschikbaar voor u.

03

Altijd up-to-date met recente wetgeving

Wet- en regelgeving verandert regelmatig. Als ondernemer is het bijna onmogelijk om dit bij te houden. Dat hoeft nu niet meer!

04

Vaste jurist

U hebt altijd maar één aanspreekpunt. U kunt uw jurist altijd bellen met juridische vragen of als u gewoon even wilt sparren

Wil jij je nooit meer zorgen maken over juridische zaken?
Sluit nu je rechtsbijstand abonnement Klein bedrijf af!