[GTranslate]

ZZP Rechtsbijstand abonnement

€ 37,50 excl. btw
Hulp van de juristen van Dependable bij grote en kleine juridische conflicten voor een vast maandelijks bedrag.

Zakelijk rechtsbijstand abonnement

Bij advocaten en/of juristen denkt u vast aan problemen, rechtszaken en hoge kosten.
Veel ondernemers denken dat ze pas een jurist nodig hebben wanneer er problemen zijn. Een juridisch conflict schuilt achter elk hoekje. Een bekende gezegde is: Voorkomen is beter dan genezen.
Dit geldt ook in het juridische wereldje. Wist u dat één conflict zomaar het einde van uw onderneming kan betekenen? Het klinkt nu misschien alsof het u niet kan overkomen, maar dat dacht degene bij wie het wel is gebeurd ook..
Alle voordelen even op een rijtje:
U krijgt geen juridische hulp als u het conflict te laat meldt, of als de zaak geen redelijke kans heeft op slagen. Ook bij opzet en reeds bestaande conflicten krijgt u geen juridische hulp. Voor sommige conflicten gelden ook nog specifieke uitsluitingen. Deze vindt u per conflict in de algemene voorwaarden. Voor Engels klik hier

Wat is inbegrepen in het abonnement?

01

24H service

Uw zaak wordt direct opgepakt en binnen 1 werkdag ontvangt u informatie over de vervolgstappen. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent!

02

Persoonlijk contact

Er is altijd een Dependable telefonisch, per email of whatsapp beschikbaar voor u.

03

Altijd up-to-date met recente wetgeving

Wet- en regelgeving verandert regelmatig. Als ondernemer is het bijna onmogelijk om dit bij te houden. Dat hoeft nu niet meer!

04

Vaste jurist

U hebt altijd maar één aanspreekpunt. U kunt uw jurist altijd bellen met juridische vragen of als u gewoon even wilt sparren

Wil jij je nooit meer zorgen maken over juridische zaken?
Sluit nu je rechtsbijstand abonnement ZZP af!