[GTranslate]

Immigratie advocaat Den Haag

Ervaren, deskundige en professionele immigratie advocaat Den Haag

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Hoe werken onze immigratie advocaten Den Haag?

Bij Dependable vindt u een ervaren, deskundige en professionele immigratie advocaat Den Haag. Wij helpen u als u een verblijfsvergunning wilt aanvragen voor uzelf of iemand uit uw omgeving. Naast dat de kans groter is dat de procedure voorspoedig verloopt als u een expert inschakelt, scheelt het u aanzienlijk veel tijd en werk. Het aanvragen van een verblijfsvergunning blijkt in de praktijk namelijk best lastig en tijdrovend te zijn. Bij Dependable zorgen we er voor dat u weet aan welke voorwaarden u moet voldoen, dat alle documenten correct worden ingevuld en dat aan alle overige details worden gedacht.

Onze immigratie advocaten Den Haag bieden verschillende soorten juridische bijstand. Zo kunt u eerst een persoonlijk advies aanvragen als u graag wilt weten wat de kansen en mogelijkheden zijn. Dit is ideaal als u zich nog aan het oriënteren bent. Bent u al met de procedure bezig en is uw aanvraag afgewezen? Dan kunnen wij bezwaar indienen voor u. Mocht u voor meerdere mensen een verblijfsvergunning willen aanvragen, dan sluit u bij ons een doorlopende bijstand af. Op deze manier betaalt u een vast tarief en ontvangt u gedurende een bepaalde periode alle hulp die u nodig heeft tijdens deze procedures.

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Maak een afspraak met de advocaat immigratierecht Den Haag

Via onze website kunt u direct een afspraak maken met de advocaat immigratierecht Den Haag. De eerste intake is volledig gratis. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kennis maken met ons team en onze manier van werken. Uiteraard kunt u ook verder lezen op de website als u meer informatie wilt. Wij hebben hier veel praktische informatie geplaatst over onze tarieven en onze diensten. Mocht u een vraag hebben, aarzel dan niet en neem direct contact op met het team van Dependable. Wij staan klaar om u te helpen!

Wij staan voor