[GTranslate]

Immigratie advocaat Rotterdam

Wat kan een immigratie advocaat Rotterdam voor u betekenen?

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Ervaren, deskundige en betrouwbare immigratie advocaten Rotterdam

Bent u benieuwd wat een immigratie advocaat Rotterdam voor u kan betekenen? De juristen van Dependable vertellen u graag meer over de procedures waar we u bij kunnen helpen. Zo staan wij voor u klaar als u een verblijfsvergunning voor uzelf of iemand anders wilt aanvragen. Deze procedure staat bekend als vrij ingewikkeld en tijdrovend. Het is daarom fijn als iemand met kennis en ervaring met u mee denkt en helpt bij de administratieve afhandeling. Ook als u zich wilt laten naturaliseren kunnen onze juristen bijstand bieden. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en zorgen er voor dat alles voorspoedig verloopt.

Onze immigratie advocaten Rotterdam zijn ervaren, deskundig en betrouwbaar. Wij doen geen valse beloftes, maar voorzien u wel van een eerlijk advies. Wij hanteren bovendien vaste tarieven zodat u nooit voor onverwachte en hoge kosten komt te staan. Is uw aanvraag voor een verblijfsvergunning afgekeurd? Dan buigen wij ons graag over uw dossier. In sommige gevallen kan het een mogelijkheid zijn om bezwaar te maken tegen de beslissing van het IND. Ook als er wellicht fouten zijn gemaakt in uw aanvraag kunnen wij u helpen om deze te herstellen. Met onze hulp is de kans dat een aanvraag wordt goedgekeurd dan ook vele malen groter.

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Kom in contact met de advocaat immigratierecht Rotterdam

Voor vragen of meer informatie kunt u direct contact opnemen met de advocaat immigratierecht Rotterdam. Ons team staat u graag te woord via de e-mail, telefoon, het contactformulier of WhatsApp. Wij bieden u daarnaast de optie om langs te komen op ons kantoor. Hier voorzien we u van een persoonlijk en professioneel advies. De eerste intake is altijd geheel kosteloos. Ook zit u na de intake nergens aan verbonden en kunt u er altijd nog voor kiezen om met een andere jurist in zee te gaan.

Wij staan voor