Visum aanvragen

Verblijfsvergunning, naturalisatie of visum aanvragen

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Visumaanvraag advocaat: wat zijn de voordelen?

Een Nederlandse verblijfsvergunning, naturalisatie of visum aanvragen voor uzelf, een familielid of een werknemer is een lang en ingewikkeld proces. Naast dat er aan veel verschillende eisen moet worden voldaan, komt er een hoop papierwerk kijken bij de aanvraagprocedure. De Dependables begeleiden u daarom graag tijdens dit proces. Wij zijn een betrouwbaar en ervaren advocatenbureau dat precies weet welke wegen er moeten worden bewandeld. Wij leiden alles in goede banen en voorzien u van een duidelijk advies. Dit scheelt u stress, geld en tijd. U kunt zich bovendien richten op uw prioriteiten, terwijl onze specialisten zich buigen over het dossier.

Een verblijfsvergunning, naturalisatie of visumaanvraag via een advocaat regelen kent diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat de Dependables eerder met dit bijltje hebben gehakt. Wij kunnen hierdoor u precies vertellen wat u kunt verwachten tijdens de procedure zijn en hoe groot de kans is dat uw aanvraag wordt goedgekeurd. Wij voorkomen bovendien dat de aanvraag wordt afgekeurd omdat u wellicht niet aan alle eisen voldoet of omdat papieren niet goed of volledig zijn ingevuld. Wij maken u wegwijs in deze lastige procedure, zodat u tijd en energie overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Meer weten over onze advocaat visum aanvragen?

Wilt u meer weten over onze advocaat visum aanvragen? Of heeft u vragen over het aanvragen van een visum of het naturalisatieproces? Neem dan gerust contact met ons op. Via de telefoon, e-mail, WhatsApp of het online contactformulier staan de Dependables u graag te woord. Eventueel kunnen we ook een afspraak maken voor een intake. Onze eerste afspraak op ons kantoor in Amsterdam is geheel gratis en vrijblijvend. Op deze manier kunt u rustig kennis maken met onze advocaten en onze werkwijze. Daarnaast krijgt u alle tijd om uw vragen te stellen. Wij hopen u gauw te mogen begroeten bij de Dependables.

Wij staan voor