[GTranslate]

Vreemdelingenadvocaat Den Haag

Op zoek naar een vreemdelingenadvocaat Den Haag?

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Hoe werkt onze vreemdelingen advocaat Den Haag?

Bent u op zoek naar een vreemdelingenadvocaat Den Haag? Maak dan kennis met Dependable. Het juristenteam van Dependable biedt graag juridische bijstand en helpt u bij verschillende kwesties. Wij zijn gespecialiseerd in het aanvragen van verblijfsvergunningen en visa en het regelen van naturalisatie tot Nederlands staatsburger. Ook als uw aanvraag wellicht afgewezen is, helpen we u graag op weg. Zo kunnen wij u vertellen wat uw rechten en plichten zijn. Ook kunnen wij u helpen om bezwaar te maken. Tijdens deze complexe procedure, biedt Dependable graag juridische bijstand en hulp op maat!

Onze vreemdelingen advocaat Den Haag doet er alles aan om een complexe procedure zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Zo leggen wij alles tot in de detail uit en werken we zeer resultaatgericht. Wij zijn betrouwbaar, ervaren en kennen de Nederlandse wet- en regelgeving op ons duimpje. Om ons werk extra overzichtelijk te maken, werken we met drie verschillende soorten juridische hulp. Op deze manier kunnen we een vaste en lage prijs hanteren én weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wij vinden het namelijk belangrijk om onverwachte (en onaangename) verrassingen te voorkomen.

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Intake bij onze vreemdeling advocaten Den Haag

Wilt u meer weten over onze werkwijze en vreemdeling advocaten Den Haag? Plan dan een intake bij onze juristen in op ons kantoor in Amsterdam. De intake is geheel kosteloos en vrijblijvend. Op deze manier kunt u rustig kennis maken met ons en kunt u uw vragen stellen. Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via de telefoon, e-mail, WhatsApp of het contactformulier op de website. Ons team staat klaar om u op weg te helpen. Tot slot vindt u op onze website veel praktische informatie over ons team en de overige juridische kwesties waarbij wij u kunnen helpen.

Wij staan voor