[GTranslate]

Vreemdelingenadvocaat Rotterdam

Wat doet een vreemdelingenadvocaat Rotterdam?

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Dependable: betrokken en ervaren vreemdelingen advocaat Rotterdam

Een vreemdelingenadvocaat Rotterdam helpt u bij het aanvragen van een visum of verblijfsvergunning. Dit is een complexe procedure waar een stuk meer bij komt kijken dan u van te voren gedacht had. Een vreemdelingenadvocaat weet echter precies welke stappen te nemen en kan u voorzien van een professioneel en duidelijk advies. Zowel voor uzelf als voor een partner, familielid of werknemer kan de vreemdelingenadvocaat hulp bieden. Bent u op zoek naar juridische bijstand omtrent het aanvragen van een verblijfsvergunning of naturalisatie? Of is uw aanvraag afgewezen en wilt u weten wat uw rechten zijn? Maak dan kennis met de juristen van Dependable.

Als u op zoek bent naar een betrokken en ervaren vreemdelingen advocaat Rotterdam, bent u aan het juiste adres bij Dependable. Wij staan bekend om onze expertise en kennis in verschillende vakgebieden, waaronder verblijfsvergunningen en naturalisatie. Onze werkwijze hierbij is resultaatgericht en laagdrempelig. Voor ons is geen enkele zaak te groot of te klein. Wij staan u bij en kunnen u alles kraakhelder uitleggen. Op deze manier besparen we u stress, maar ook tijd en geld. U weet bij ons namelijk altijd precies waar u aan toe bent.

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Meer informatie over de vreemdeling advocaten Rotterdam?

Wilt u meer informatie over de vreemdeling advocaten Rotterdam? Neem dan de tijd om verder te lezen op onze website. Hier vertellen we meer over onze werkwijze en ons team. Zo bieden wij drie verschillende soorten juridische hulp aan, allen met een vaste en lage prijs. Zo komt u nooit voor onverwachte en/of hoge kosten te staan. Voor een persoonlijk advies kunt u uiteraard ook direct contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag via de telefoon, e-mail, WhatsApp of het contactformulier. Tevens bieden we u de optie om een gratis intake in te plannen met onze juristen op ons kantoor in Amsterdam. 

Wij staan voor