Vreemdelingenrecht advocaat Amsterdam

Vreemdelingenrecht advocaat Amsterdam: weet welke wegen te bewandelen

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Dependable: team vreemdelingenrecht advocaten Amsterdam en juristen

Het aanvragen van een visum of verblijfsvergunning in Nederland kan een lange en ingewikkelde procedure zijn. U kunt dit proces zelf doorlopen, maar heeft hiervoor wel de enige kennis en ervaring nodig. Zo kost het bij elkaar zoeken van alle documenten veel tijd. Ook is het belangrijk dat alle documenten foutloos worden ingeleverd om te voorkomen dat uw aanvraag wordt afgewezen. Een vreemdelingenrecht advocaat Amsterdam kan u helpen in dit proces. Een advocaat of jurist weet precies welke stappen ondernomen moeten worden. Hij kan bovendien een onafhankelijk en betrouwbaar advies geven over de procedure.

Het team van Dependable bestaat uit vreemdelingenrecht advocaten Amsterdam en juristen. Wij hebben de kennis en ervaring op zak om de procedure voorspoedig te laten verlopen. Dit scheelt u veel tijd, maar ook geld en stress. Zo kunt u zich richten op uw werk of privé leven, terwijl wij de procedure voor u uit handen nemen. Onze werkwijze is altijd resultaat- en klantgericht. Wij leggen complexe zaken goed uit en nemen de tijd voor u. Ook als uw aanvraag wellicht is afgewezen, bieden we u graag juridische bijstand. Wij onderzoeken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Kom in contact met de advocaat vreemdelingenrecht Amsterdam

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met de advocaat vreemdelingenrecht Amsterdam. Wij beantwoorden graag uw vragen en kunnen een afspraak maken voor een intake op ons kantoor. Een intake is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Ook online kunt u veel praktische informatie vinden over onze werkwijze, diensten en tarieven. Zo werken wij met vaste prijzen. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten van ons en welke kosten zijn verbonden aan onze diensten. Wij horen graag van u!

Wij staan voor