[GTranslate]

Vreemdelingenrecht advocaat Den Haag

Wat doet een vreemdelingenrecht advocaat Den Haag?

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Hoe werken onze vreemdelingenrecht advocaten Den Haag?

Een vreemdelingenrecht advocaat Den Haag staat u bij als u een verblijfsvergunning voor uzelf of een gezinslid wilt aanvragen. Ook als u (of iemand anders) zich wilt laten naturaliseren staat de advocaat u bij. Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige advocaat? Maak dan kennis met het juristenteam van Dependable. Wij hebben veel ervaring met vreemdelingenrecht en weten precies welke stappen genomen moeten worden. Wij maken deze complexe procedure eenvoudig en overzichtelijk voor u. Ook als u procedure is afgewezen door het IND, voorzien we u graag van een passend en persoonlijk advies.

Onze vreemdelingenrecht advocaten Den Haag werken op een resultaatgerichte en klantvriendelijke manier. Wij denken actief met u mee en nemen al het papierwerk van u over. Wij maken u wegwijs binnen de Nederlandse wet- en regelgeving en vertellen u precies wat u kunt verwachten van de procedure en onze diensten. Ook als u zelf weinig juridische kennis heeft of u tijd liever aan andere zaken besteedt maken wij de procedure zo eenvoudig mogelijk. Op deze manier besparen we u stress, tijd en geld. Wij snappen namelijk maar al te goed dat u juridische zaken liever uitbesteedt.

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Contacteer de advocaat vreemdelingenrecht Den Haag

Wilt u meer weten over ons en onze werkwijze? Lees dan verder op onze website. Hier vindt u meer informatie over ons team, de diensten die wij bieden en onze visie. Voor vragen of een persoonlijk advies kunt u uiteraard ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn goed bereikbaar en staan u graag te woord. Indien gewenst kunnen we ook een intake inplannen op ons kantoor in Amsterdam. Een intake is geheel kosteloos en vrijblijvend. Op deze manier kunt u rustig kennis met ons maken en al u vragen stellen aan onze ervaren juristen.

Wij staan voor