[GTranslate]

Vreemdelingenrecht advocaat Rotterdam

Vreemdelingenrecht advocaat Rotterdam: juridische bijstand

Ons eerste spreekuur is vrijblijvend en kost niets.
Plan nu een gratis intake gesprek in.

Nooit meer hoge kosten, maar altijd juridische hulp?

Sluit dan nu een rechtsbijstand abonnement af

Werkwijze van onze vreemdelingenrecht advocaten Rotterdam

Een vreemdelingenrecht advocaat Rotterdam biedt juridische bijstand als u een visum of verblijfsvergunning wilt aanvragen. Ook als u zich wilt laten naturaliseren kan een advocaat of jurist u helpen. Is uw aanvraag afgewezen door het IND? Schakel dan een advocaat of jurist in voor een professioneel en betrouwbaar advies. Een expert kan u wijzen op uw rechten en plichten. Ook kan de expert meedenken over de eventuele mogelijkheden. Het aanvragen van een visum of verblijfsvergunning is een ingewikkelde procedure waar u absoluut wat hulp bij kunt gebruiken. Het juridische team van Dependable biedt u deze bijstand graag.

Op onze website vindt u meer informatie over de werkwijze van onze vreemdelingenrecht advocaten Rotterdam. Zo vindt ons juridische team het belangrijk om complexe zaken zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast werken wij zeer resultaatgericht en efficiënt. Wij houden u goed op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen. Tot slot komt u bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij werken namelijk met drie verschillende soorten juridische hulp (rechtsbijstand abonnement, persoonlijk advies en in gesprek of bezwaar) tegen vaste, lage prijzen.

Waar wij u mee kunnen helpen

We beschikken over expertise in de volgende juridische vraagstukken:
Misdrijf en overtredingen
Bezwaar en beroep
Consumentenkoop
Burgergeschillen
Arbeidsgeschillen
Contracten opstellen
Alimentatie en omgang
Verblijfsvergunning en naturalisatie

Schade
Huurgeschil

Waarom mensen in ons geloven

"Al jarenlang probeer ik duidelijke afspraken vast te leggen met mijn ex omwille van de zorg van ons kind. Geen enkele poging lukte. Ten einde raad heb ik Dependable ingeschakeld. Na een succesvolle mediatonsessie, hebben wij eindelijk een omgangsregeling kunnen vastleggen, waar mijn ex en ik ons beiden in kunnen vinden."
John Boateng
"Mijn studiefinanciering werd onterecht stopgezet, Dependable heeft mij geholpen met het indienen van een bezwaar bij DUO. Met terugwerkende kracht heb ik mijn studiefinanciering ontvangen!"
Nuur üzlan
"Ik werd gekort op mijn ziektewet uitkering terwijl ik arbeidsongeschikt ben. Het was een heel ingewikkeld traject, maar Dependable heeft mij stapsgewijs door dit proces geleid."
Rebecca Troostwijk
"Een uit te hand gelopen conflict met de huurbaas is uitmuntend bemiddeld door Dependable. Dankzij Dependable kan ik in mijn woning blijven."
Ina van Zanten

Contacteer de advocaat vreemdelingenrecht Rotterdam

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over ons en onze werkwijze? Neem dan direct contact met ons op via de e-mail, telefoon, het contactformulier of de WhatsApp. Ook kunt u een afspraak maken op ons kantoor in Amsterdam. We verwelkomen u hier graag voor een kop koffie en een eerste (gratis) intake. Op deze manier kunt u rustig kennis maken met ons en ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Tot slot kunt u de tijd nemen om online meer te lezen over ons en de ervaringen die andere mensen met ons hebben gehad.

Wij staan voor